Miercuri 24 Aprilie

Expoziții și evenimente la Muzeul de Artă Cluj-Napoca în perioada 15 - 22 martie 2013


În zilele de sâmbătă și duminică va avea loc la Muzeul de Artă Cluj-Napoca programul de ghidaje gratuite care vor avea ca obiect Galeria Națională (începând cu ora 15) şi Expoziția de grafică și pictură a artistului Árkossy István (începând cu ora 16).

Muzeul de Artă Cluj-Napoca vă lansează o provocare - pregătiți-vă aparatele foto, obiectivele, filtrele și haideți să surprindeți atmosfera de la vernisaje! Numele celor care-și vor depăși fotogranițele vor primi un loc de seamă în galeriile paginii de Facebook a muzeului!

Alături de proiectul dedicat fotografilor, Muzeul de Artă lansează o provocare vizuală iubitorilor de artă, invitându-i să fotografieze lucrarea favorită din cadrul expoziției de grafică și pictură a lui Árkossy István și să o posteze pe pagina noastră de Facebook. ”Curatorii” vor inaugura noua galerie virtuală a muzeului.

În data de 21 martie 2013 va avea loc vernisajul expoziţiei „Bienala de arhitectură”, care va fi deschisă până în data de 31 martie 2013.

Săptămâna 1-5 aprilie 2013 este dedicată activităţilor extracurriculare şi extraşcolare, Muzeul de Artă Cluj-Napoca invită şcolile să viziteze Galeria Naţională de Artă şi expoziţiile temporare organizate în spaţiile muzeului.

Comentarii Facebook