Expozitia de dinozauri s-a deschis la Expo Transilvania! Cel mai mare exponat are 23 de metri inaltime VEZI FOTO


Expozitia de dinozauri s-a deschis joi, 20 ianuarie, la ora 9.00, la Expo Transilvania. Organizatorii au adus 50 de figurine, de toata marimile, cu dinozaurii care au populat Terra milioane de ani in urma.  

Expozitia este deschisa pana in 27 februarie, intre orele 9.00 si 18.00. Dinozaurii sunt confectionati din fibra de sticla, iar cel mai mare exponat are 23 de metri si este din special Diplodocus.

Pretul unui bilet de intrare este de 30 de lei pentru un adult, 15 lei pentru copii, studentii, elevii si pensionari platesc 25 de lei. Organizatorii au facut si un pachet familial, care costa 70 de lei.

Strausz Ildiko, organizator al expozitiei, a declarat ca evenimentul trebuia sa aiba loc in decembrie, dar s-a produs o confuzie.

"Dinozaurii trebuiau sa ajunga la Cluj din Ucraina, dar au fost trimisi in alta tara, asa ca expozitia de aici a fost amanata. Am adus acum exponate din Germania pentru a-i fermaca pe clujeni. Avem si dinozauri si animale care au trait in acea epoca. Cel mai mare dinozaur are 23 de metri si l-am postat afara, alaturi de altii care depasesc 15 metri si era cam greu sa ii punem in interior", a mai preizat Strausz Ildiko.

Comentarii Facebook