Vineri 9 Decembrie

Expomineralia și Bag Expo, de la Iulius Mall Cluj, destinația perfectă pentru cadouri de sărbători(P)


Decembrie este luna cadourilor, iar fiecare își dorește să le aducă zâmbete celor dragi. Iulius Mall Cluj vine în întâmpinarea celor care sunt în căutarea cadourilor perfecte cu două târguri: EXPOMINERALIA și BAG EXPO.

În așteptarea sărbătorilor de iarnă, clujenii sunt invitați să descopere propuneri de cadouri pentru toate preferințele, în Atriumul Iulius Mall Cluj. Până duminică, 6 decembrie 2015, clienţii care vor să își impresioneze apropiații de Moș Nicolae sau Moș Crăciun pot descoperi bijuterii în tendinţe, adaptate unor stiluri variate. Pentru iubitoarele de accesorii, EXPOMINERALIA propune o colecţie impresionantă de peste 150.000 de articole, lucrate cu o deosebită măiestrie. Cercei, coliere, inele, brăţări, broşe, accesorii şi decoraţiuni diverse sunt doar o parte dintre piesele care pot fi oferite cadou. Bijuteriile EXPOMINERALIA sunt realizate din roci, flori de mină, geode, cristale, lemn, pietre preţioase şi semipreţioase, care provin din peste 50 de ţări ale lumii. Mai mult de 180 de tipuri de pietre au fost utilizate pentru crearea lor. Clienții își pot personaliza darul, alegând pietre care se potrivesc zodiei persoanei care îl va primi sau chiar pe cele cu proprietăți terapeutice.

Tot până duminică, cei care au rolul de ajutoare ale simpaticilor bătrânei primesc sugestii la BAG EXPO. Pentru doamnele şi domnişoarele care iubesc moda găsesc modele noi de genți, care impresionează prin detalii, design şi paleta de culori. BAG EXPO reuneşte peste 6.000 de articole, adaptabile oricărui stil. Pentru că accesoriile sunt întotdeauna cadouri potrivite, pot alege plicuri elegante, genţi casual sau sport, poşete, clutch-uri, trollere, genţi de voiaj sau eșarfe. Nici domnii nu au fost uitați, pentru ei fiind expuse serviete şi diplomate, rucsaci, borsete, genţi pentru laptop, portofele, curele şi alte articole. Piesele BAG EXPO sunt de o calitate superioară, fiind produse în România, Italia, Franţa, Germania, Ucraina, India şi Polonia.

Urmăriţi-ne

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi cele mai noi stiri!

Comentarii Facebook