Duminica 28 Aprilie

Elena Merișoreanu despre cazul Dorian Popa: Lua pastile pentru somn și a inhalat fum dintr-un club


Dorian Popa este acum sub tirul acuzațiilor, după ce poliția l-a prins drogat la volan. Există oameni apără. Printre ei se numără și doamna Elena Merișoreanu.

Dorian Popa a șocant cu gestul lui, mai ales că el a luat parte la campanii împotriva consumului de substanțe interzise și era foarte apreciat de tineri și adolescenți. Mai mult, influencerul poza într-un om care duce o viață sportivă.

Elena Merișoreanu, prietenă bună cu influencerul Dorian popa de la show-ul ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, a aflat ce s-a petrecut.

Am vorbit cu el, aseară, la telefon, plângea saracul, se blestema ca e nevinovat, că a fost, undeva, parcă zicea că într-un club, unde se fuma și că a inhalat de acolo. În plus, de o perioadă, el lua și niște pastile, ca să se poată odihni.

Muncește foarte mult, are firme, e tare harnic, mai rar așa om. În plus, e și foarte credincios, mereu se roagă. Și la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” se ruga mereu dimineața. Acolo era un copil respectuos, ceva ce nu am mai văzut, mi se adresa foarte frumos când avea nevoie de ceva. De aceea am și rămas prieteni”, a declarat Elena Merișoreanu pentru Playtech.

Dorian Popa a avut o scurtă intervenție, după cele întâmplate: ”Nu vă pierdeți niciodată încrederea, pentru că Dumnezeu este alături de noi. Păstrați-vă sufletul curat! Rămâneți pozitivi, optimiști și nu vă supărați pe nimeni sau, dacă vă supărați, nu aruncați cu noroi, pentru că nu are sens. Viața e frumoasă și cel mai frumos este să fim fericiți”.

Godină îl apără pe Dorian Popa, ajuns la ananghie: ”Românul vrea să te vadă că ești la fel de jos ca el. Față de el, mulți nu au construit niciun coteț”

Dorian Popa ”a fost testat cu aparatul drugtest, iar rezultatul ar fi ieșit pozitiv, așa că oamenii legii i-au reținut permisul, fiindu-i suspendat dreptul de a conduce. Conform unor surse, relatează un site de știri, acesta ar fi fost îmbrăcat doar în lenjerie intimă și le-ar fi spus polițiștilor că se întorcea de la o petrecere, unde inhalase fumul, deoarece stătuse lângă persoane care ar fi consumat cannabis. Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Ilfov au deschis un dosar penal pe numele acestuia, iar cercetările continuă, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”, scrie protv.ro.

Comentarii Facebook