Sambata 4 Februarie

Electric Castle 2015. Două zile sunt stricate de ploaie și frig

 

Festivalul Electric Castle începe joi, 25 iulie, de la ora 10:00 și vor fi 4 zile de distracție. Cei care nu au bilet mai pot cumpăra bilete de o zi de la fața locului la prețul de 149 de lei.

 

Festivalul are o aplicație, Electric Castle 2015, care vă va ajuta ”să-ți găsești mașina sau cortul, în cazul în care te simți pierdut, îți pot configura propriul program pe ea astfel încât să nu ratezi vreun artist preferat, te notifică ori de câte ori se întâmplă ceva interesant și te duce la locul respectiv”, susțin organizatorii.

 

Accesul în festival se face de joi, începând cu ora 10:00, anul acesta existând o singură poarta de acces (poarta castelului). Accesul în zona de camping se face începând chiar de miercuri, de la ora 8:00. Sunt puse la dispoziție 10.000 de locuri în camping pentru care se mai pot cumpăra bilete și pe timpul evenimentului, la costul de 59 lei/persoană/4 zile. Campingul este iluminat și păzit, pentru cei cazați aici fiind puse la dispoziție dușuri și toalete. Aceste servicii pentru camping sunt asigurate până luni, ora 8:00, când va începe reorganizarea zonei.

 

Organizatorii recomandă ca principal mijloc de transport de la Cluj spre castel linia specială de autobuz creată în acest sens care va funcționa începând de mâine, ora 10:00, până luni, ora 12:00. Programul autobuzelor va fi non-stop, cu plecări din 30 în 30 de minute, din stația Cluj Arena, respectiv stația Bonțida. Prețul unui bilet este de 7 lei și se va putea cumpăra din stație orice număr de bilete dorit.

 

Pentru cei care vin cu mașina la festival există 3 parcări, având aproximativ 10.000 de locuri pentru parcare. Tariful este de 15 lei/intrare, o mașină putând rămâne aici pe toată perioada festivalului. Tariful se va achita de fiecare dată dacă mașina părăsește parcarea și se va efectua un nou acces.

 

Prognoza meteo nu vine cu vești foarte bune. Joi și vineri va ploua și va fi frig, cu temperaturi maxime de 17 grade Celsius. Sâmbătă și duminică va fi mai cald și va fi soare, temperaturile fiind cuprinse între 13 și 24 de grade Celsius.

 

ELECTRIC CASTLE 2015 înseamnă:

The Prodigy, Fatboy Slim, Rudimental, The Parov Stelar Band, The Cat Empire,NouvelleVague, Siriusmodeselektor, The Subways, RoniSizeReprazent, High Contrast, AsianDub Foundation, DubPistols, DubPhizix&Strategy, Blomqvist Live, DC Breaks, Cosmin TRG, Subcarpați, Șuie Paparude, Soom T & JSTAR, Evil Nine, Vadim &Yarah Bravo, Vakula, Radikal Guru, Eliphino, Benny Page, B.Traits, XXXY, Synkro, Bambounou, FrenchFries, MadProfessor&BrotherCulture, PrinceFatty&Horseman, Bush Chemists& King General, IrationSteppas, DRUGS, Pixelord, Pop Killers, Shiver și The Model + mulți alții.

Comentarii Facebook