Electric Castle 2014. Organizatorii au anunțat când are loc a doua ediție

 

Entuziasmați se succesul reputat cu prima ediție, organizatorii Electric Castle au anunțat deja pe pagina ofiala de Facebook a festivalului când va avea loc cea de-a doua ediție.

 

În 2014, Festivalul Electric Castle va dura 4 zile și va avea loc în perioada 19 - 22 iunie, la castelul de la Bonțida.

 

După postarea anunțului pe pagina de Facebook, au fost fani care au întrebat în glumă ”Când puneți în vânzare biletele?”.

 

Festivalul ”Electric Castle” a reușit să atragă 32.000 de spectatori, care i-au urmărit pe cei 92 de artiști pe cele patru scene amenajate la Castelul Banffy de la Bonțida.

 

Pasionații de muzică electronică și nu numai au putut asculta 92 de artiști care au evoluat pe cele patru scene ale festivalului, amenajate în castel și în curte. Nici aversele de sâmbătă seara nu au redus entuziasmul pasionaților, care au cântat împreună cu artiștii preferați, creând o atmosferă cu adevărat electrică. S-au bucurat de aprecierea tinerilor atât numele internaționale consacrate, cum ar fi Morcheeba, Telepopmusik, Stanton Warriors, Feed Me, Dope D.O.D și Dub Pistols, cât și trupele românești, de la Șuie Paprude la Robin & The Backstabbers. De asemenea, orchestra Notes & Ties a strâns câteva mii de spectatori încântați de muzica de film propusă de tinerii artiști clujeni.

 

Vezi AICI filmul oficial al festivalului, lansat marți, 23 iulie.

 

Comentarii Facebook