El este cel mai mare fan al Iron Maiden si este din Cluj! Tanarul si-a tatuat un tricou permanent cu rockerii britanici!


Un tanar din Cluj este cel mai infocat suporter al britanicilor de la Iron Maiden, care vor canta in 15 august. Istvan Kurucz are toate partea superioara a corpului acoperita cu tatuaje care "vorbesc" despre trecutul formatiei de rock.

Poreclit Eddie, dupa mascota celor de la Iron Maiden, clujeanul a preferat sa isi imprime direct pe piele un tricou care sa ii aduca aminte de rockerii britanici.

Istvan Kurucz a lucrat in ultimii zeec ani pentru realizarea desenului. Tanarul a fost pana acum la 21 de concerte ale britanicilor si va lua parte si la cel din Cluj.

"Era in 1987 cand am primit o caseta cu un album Iron Maiden. Am fost fascinat de coperta lui, dar si de muzica", povesteste Istvan Kurucz. Concertul de la Cluj va fi al 21-lea pe care il va vedea cu trupa preferata. In timp, a strans o colectie de bilete si pene de chitara de la membrii formatiei si chiar a primit de la acestia backstage pass-uri", a declarat Istvan, citat de cancan.ro.

Comentarii Facebook