SOSIA OFICIALA A LUI MICHAEL JACKSON A CONCERTAT LA CLUJ-VIDEO

O mie de fani ai lui Michael Jackson au aclamat aseara sosia oficiala a megastarului in clubul Obssesion din Cluj-Napoca. Earnest Valentino a concertat live intr-un ultim omagiu adus megastarului. Fanii au fost uimiti de asemanarea dintre sosia megastarului si Michael Jackson, asa ca unii dintre ei au plans ca la un concert al superstarului.

 

Timp de aproape o ora Earnest Valentino a adus pe scena din Cluj spiritul lui Michael Jackson: Billy Jean, Thriller sau They don't care about us, au prins viata. Sosia lui Michael Jackson a intrat pe scena alaturi de doi dintre cei mai cunoscui i dansatori ai megastarului si i-a impresionat pina la lacrimi pe unii dintre spectatori.

 

Earnest Valentino a descoperit la virsta de opt ani ca seamana cu pustiul Michael Jackson, care facea furori in toata lumea. In 1978 a fondat impreuna cu citiva prieteni grupul The Jacksons. Abia la virsta de 28 de ani l-a cunoscut pe Michael Jackson, a devenit sosia lui oficiala. Apo au avut impreuna peste 6000 de show-uri. Moartea megastarului a fost una dintre cele mai grele lovituri primite vreodata. 

 

 

 

Comentarii Facebook