Draga Olteanu Matei, fericita de premiul pe care il va primi la Comedy Cluj

 

Actrita Draga Olteanu Matei a declarat, vineri, 21 octombrie, la Cluj ca este fericita de premiul pe care il va primi in cadrul festivalului.

"Sunt uimita ca m-au poftit si pe mine, acum nu mi-a venit sa cred, m-au anuntat ca va fi festivalul, ma bucur din suflet ca mi-au acordat aceasta atentie, este un festival stralucit, e bine ca in vremuri de restriste se mai fac si asemenea lucruri. Ne trebuie comedie sa radem ca sa ne incalzim. Dupa cutremur, Radu Beligan era director la teatru si a spus ca trebuie sa jucam comedii ca lumea sa uite, sa iasa din starea de incordare, au fost sali arhipline si s-au pus numai comedii. Mergem pe strada, piata, oamenii pun mana pe tine si cant te vad li se lumineaza chipul si iti ureaza de toate pentru ca ii faci vesel. Daca pot macar un strop de bucurie sa aduc in sufletul cuiva, sunt cea mai fericita" a spus Draga Olteanu Matei.

Draga Olteanu Matei va primi premiul de excelenta in cadrul Comedy Cluj, ir in cinstea ei vor fi proiectate filmele din seria Chirita.

Actrita s-a intalnit, vineri, cu publicul clujean la Cinema Florin Piersic dupa proiectia filmului "Cucoana Chirita", care a avut loc la ora 18.00.

Comentarii Facebook