Două clujence se află printre semifinaliștii de la Vocea României. Au șanse de a merge mai departe?



Emisiunea concurs ”Vocea României” este aproape de a-și desemna câștigprotul, iar printre semifinaliști se numără și două clujence.

Prima dintre concurentele clujence este Ilinca Băcilă, care face parte din echipa Loredanei. La cei doar 16 ani ai săi are deja numeroase concursuri câștigate, cel mai important de până acum fiind Mamaia Copiilor.

Face parte dintr-o familie de muzicieni care i-au insuflat aceasta pasiune inca de mic copil. Tatal sau este profesor de canto si mama ei canta in orchestra filarmonica. Spiritul artistic nu se rezuma doar la muzica, ea cocheteaza si cu actoria. A jucat pe scenele teatrelor locale in mai multe piese.

Cea de-a doua concurentă care își are rădăcinile în Cluj este dejeanca Anda Dimitriu.

A debutat in muzica la numai 6 ani in Tip Top Minitop, de atunci a incercat sa se axeze din ce in ce mai mult pe aceasta latura si sa se perfectioneze. Insa, problemele de sanatate au inceput sa isi spuna cuvantul. S-a nascut cu o problema la sold, iar din aceasta cauza durerile de spate si oboseala au impedicat-o sa faca fata ritmului solicitant pe care il impune viata de artist.

De cand s-a mutat in Bucuresti, colaborarile pe partea muzicala nu au incetat sa apara si a lucrat cu Pacha Man, Camuflaj, Vescan, J. Yolo si multi altii.

Clujencele vor concura vineri seara, de la ora 20.30, pentru un loc în marea finală de la Vocea României.

Comentarii Facebook