Dorian Popa, oprit în trafic de trupele speciale din Grecia. „Panică, panică! În viaţa vieţilor mele, nu am trăit un aşa moment"


Dorian Popa a trăit o adevărată spaimă, după ce a fost oprit în trafic şi flancat de patru poliţişti de la trupele speciale în Grecia. 

Autorităţile îl bănuiau pe artist că ascunde substanţe interzise, după ce mai devreme oprise la un magazin cu produse care conţin cannabis. 

După minute bune de panică, totul s-a dovedit a fi o neînţelegere. 

Panică, panică, panică, panică. În viaţa vieţilor mele, nu am trăit un moment atât de panică", sunt mărturisirile artistului la câteva minute după ce a tras o sperietură soră cu moartea în Grecia. Se afla acolo pentru nişte filmări. 

Eram noi în maşină, vorbeam, hahaha. Am fost la un supermarket unde am văzut în vitrină nişte chestii cu iarbă şi ne întrebam dacă în Grecia o fi legal sau ce. 

N-au trecut 50 de metri, 20 de secunde că aud în spate nino, nino. Zic, ei Poliţia, control de rutină. Tremură carnea pe mine.

Din maşina poliţiei, ies patru indivizi de la trupele speciale. Panică", povesteşte Dorian Popa.

De la prea multe filme americane, mă pun aşa cu mâinile sus. Atunci am zis, hai că asta e ultima, hai că îmi pun cătuşele. 

În timp ce unul mă întreba de papers, altul mă percheziţiona. Şi ce crezi? Ce crezi că aveau? Mitraliere, frate! Uite aşa, mitraliere!

A urmat un interogatoriu ca în filme", a continuat artistul.

De vină, crede Dorian Popa, ar fi maşina pe care o are. Vopsită într-un portocaliu aprins, ar atrage atenţia. Uneori, prea mult.

După discuţii lungi, lucrurile s-au lămurit. 

Ştiam că n-am nicio problemă şi n-am încălcat cu nimic legea. La sfârşit, chiar ei au glumit şi au spus că: "hai să faci o poză cu noi, că s-ar putea s-o vrei". Se gândeau că voi povesti", spune Dorian Popa.

Comentarii Facebook