Dorian Popa e cel mai ”tunat” bărbat din România! E jalnic unde a ajuns industria de divertisment din România - FOTO


Dorian Popa petrece ore în șir în sala de sport, iar mai nou și-a ”tunat” pectoralii.

După ce a optat pentru fațete dentare, dar și pentru injecții cu acid hialuronic și botox, artistul a dezvăluit de curând că a fost supus unei noi intervenții estetice, la nivelul pectoralilor.

Preocupat de aspectul fizic, Dorian Popa nu ezită să treacă pe la cabinetul medicului estetician atunci când își dorește o îmbunătățire, iar de curând acesta a vorbit despre operația pe care și-a făcut-o la nivelul pectoralilor, fără a opta prea multe detalii.

Bă mor aici pe loc de râs. Am auzit-o pe ultima. Dacă până acum aveam implant de pătrățele, acum a venit ultima, mi-am implantat sâni. Joac-o pe asta! Iar pentru cei care într-adevăr vor să își rezolve complexele, le recomand cu drag să meargă să își vadă visul împlinit, chiar prin operația pe care mi-am făcut-o eu”, a povestit Dorian Popa pe Instagram după ce mai mulți internauți s-au amuzat și i-au reproșat că ”și-a pus silicoane”.

Totodată, artistul pare foarte mândru de felul în care arată, motiv pentru care el nu ratează nicio ocazie pentru a poza la bustul gol, arătându-și pătrățelele și pectoralii în toată splendoarea.

De asemenea, pe Insta Story, artistul a dezvăluit că intervenția estetică a avut loc în urmă cu aproximativ o lună de zile, iar recuperarea a fost rapidă.

Dorian Popa a optat pentru numeroase proceduri estetice

Dorian Popa este foarte preocupat de aspectul fizic, fapt pentru care de-a lungul timpului nu a ezitat să-și facă mici ”ajustări”. Astfel, el se mândrește cu două implanturi de păr și de barbă, intervenții pentru care a optat în anii 2016, respectiv 2020. El are și fațete dentare, pe care și le-a schimbat de curând, dar a optat și pentru injecții cu acid hialuronic și botox, la care a apelat pentru a-și estompa ridurile de pe frunte și din jurul ochilor.

Comentarii Facebook