Dinu Valentin, spalatorul auto de la "Romanii au talent", a cantat "Cat de frumoasa esti" - VIDEO

 

Dinu Valentin a lasat-o pe Andra aproape cu ochii in lacrimi dupa ce a cantat pe scena de la "Romanii au talent" piesa "Cat de frumoasa esti". Membrii juriului i-au dat 3 de "DA" in aplauzele publicului.

 

Dinu este un tanar de 22 de ani care lucreaza zilnic cate 10 ore intr-o spalatorie auto. In momentul in care a ajuns in fata juriului si a publicului de la "Romanii au talent" nimeni nu ar fi zis ca are o voce ce i-ar face invidiosi pe multi dintre cantaretii din showbizul romanesc.

 

"Mi-a placut foarte mult cum ai cantat. Esti foarte talentat. M-ai lasat fara cuvinte. Felicitari pentru vocea ta si pentru faptul ca ai stiut sa alegi aceasta piesa care nu este deloc usoara este chiar foarte grea. Bravo!", a spus Andra.

 

Mihai Petre a fost scurt si i-a sugerat tanarului sa isi schimbe meseria cat mai repede, pentru ca la spalatorie se iroseste.

 

"N-am fost la tine la spalatorie si habar nu am cat esti de talentat in aceasta meserie, dar as risca sa iti prezic ceva despre viitorul tau: cariera ta la spalatorie se cam apropie de sfarsit", a spus si Andi Moisescu.


Vezi si...

Marian Vasilescu a cantat Use Somebody la "Romanii au talent" - VIDEO

Maria Rebeca Neacsu, vocea de aur de la "Romanii au talent"! -VIDEO

Voce de aur la "Romanii au talent"! Narcis Iustin Ianau calca pe urmele celebrei Susan Boyle - VIDEO

Alin Stanis, tenorul patiser de la "Romanii au talent" - VIDEO

Tutu Adrian canta la Romanii au talent, pe ritmuri hip-hop, piesa: "E evident ca romanii au talent!" - VIDEO

 

Preluare YouTube

Comentarii Facebook