Din ce face bani soțul lui Carmen Grebenișan, vedeta din Cluj ”faimoasă” la Survivor România


Alex Militaru a cucerit-o cu greu pe frumoasa Carmen Grebenișan, dar cei doi s-au căsătorit în urmă cu un an.

Alex Militaru și Carmen Grebenișan au avut o relație de amiciție timp de trei ani, iar, în 2020, blondina și8-a părăsit partenerul de atunci și a format un cuplu cu Alex. Concurenta de la Survivor România a spus că nu a fost dragoste la prima vedere, dar în timp a realizat că a dat peste bărbatul vieții ei. Acum vine întrebarea: ”Dar ce slujbă are Alex Militaru?”.

Alex Militaru, partenerul lui Carmen Grebenișan, este farmacist, a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie ”Carol Davila”, în București. 

Carmen Grebenișan s-a cunoscut cu Alex Militaru, după ce s-a mutat din Cluj în București. La momentul mutării în Capitală, blondina se afla într-o altă relație. Apoi, după despărțire, a realizat că Alex este marea ei iubire. Au ales să formeze un cuplu, în 2020 a fost cerută de soție, iar anul următor s-au căsătorit, la Starea Civilă. Și-au dus prietenia la un nivel superior.

Ne înțelegeam foarte bine, dar nu am trecut de un prag mai mare de atât. După despărțirea de fostul iubit, mi-am dat seama că omul acesta era cumva prietenul meu și mai mult de atât. De-asta s-a întâmplat totul atât de repede. Noi suntem împreună practic din februarie (n.r. an 2020). Nu a fost dragoste la prima vedere. Am fost amici timp de trei ani. Am fost compatibili la nivel amical.

Ne-am înțeles foarte bine și ne-am apropiat după. Am empatizat și s-au întâmplat alte lucruri. Să fii cu cineva care te motivează să ai o viață și mai bună, pentru că relațiile sunt mai mult decât sentimentul acela de iubire. Într-o relație trebuie să vă inspirați unul pe celălalt încât în fiecare zi, să deveniți cea mai bună versiune a voastră”, a povestit Carmen, în urmă cu ceva timp.

Comentarii Facebook