Dezvăluiri din partea unei celebre actrițe: ”Mi-am torturat soțul și prietenii”


Celebra actriță Catherine Zeta Jones a avut parte de o perioadă foarte dificilă în ultimii ani, din cauza bolii soțului său, dar și din cauza luptei împotriva propriei sale boli, tulburarea bipolară. Starul recunoaște în cadrul unui interviu că practic și-a torturat soțul și prietenii cu problemele sale nervoase.

In ciuda problemelor din ultimii ani, starul de la Hollywood se intoarce, intr-un nou film si se simte mai puternica ca oricand, potrivit The Telegraph.

În 2010 soțul acesteia, Michael Douglas, în vârstă de 65 de ani, a fost diagnosticat cu cancer la gât, moment în care Catherine Zeta Jones a ieșit din lumina reflectoarelor.

Actrița a cântat în fața unei săli pline de vedete, dar și a unei audiențe de zeci de milioane de telespectatori, la decernarea premiilor Oscar din 2013.

"Am fost ingrozita din prima zi de la premiera. Am pasit nervoasa pe covorul rosu. Gasesc ca a tine discursuri reprezinta cel mai terifiant lucru din lume. Am acest obicei. Mi-am torturat sotul si pe toata lumea din jurul meu, cu problemele mele nervoase si cu anxietatea. Apoi, cand am ajuns pe scena, frica a disparut. M-am epuizat", a declarat Catherine Zeta Jones.

Comentarii Facebook