Delia enervată de un roast de la iUmor: Glumele că Daniela Crudu e o prostituată nu mai sunt funny!


Delia Matache s-a enervat la numărul de roast al lui Octavian Man, din finala iUmor, după ce acesta a făcut mișto de Daniela Crudu sau Alexandra Stan.

Ce a spus Ovidiu Man despre Alexandra Stan

Concurentul s-a folosit în numărul lui de un moment dureros trăit de solista Alexandra Stan, și anume episodul violent, din 2013, cu fostul ei impresar, Marcel Prodan. ”Alexandra Stan, după 7 luni, a divorțat. Lucru care mă face să cred că relațiile ei intime seamănă cu episoadele în care Liviu Vârciu era invitat la nea Mărin. Adică, pe scurt, făcut mâncare și primit bătaie”.

Ce a spus Ovidiu Man despre Daniela Crudu și Laurette

De Laurette ați mai auzit ceva? Acum un an se zicea că ar fi prostituată. E femeie în toată firea, măi, nu e adevărat. Ea chiar și-a deschis un salon nou de masaj. Bine, masaj ca ea practică și Alina Plugaru, numai că Alina e filmată. (n.r. Alina Plugaru a fost actriță de filme erotice)”.

Primul lucru pe care Antena 1 îl caută atunci când se filmează ”Insula iubirii” este să fie lângă Ocean. De ce? Pentru ca ispitele să fie în fiecare seară alături de peștii lor”.

Mă bucur că Antena 1 se gândește și la game-show-uri, că n-a mai avut de la <Te pui cu blondele>. Acum a apărut <Prețul cel bun>, unde oameni de rând trebuie să ghicească prețul diferitelor obiecte din sală. De obicei se începe cu ghicitul a ceva ușor. De aceea, primul lucru, au expus-o pe Daniela Crudu”.

Delia a spus că glumele au fost proaste. ”Nu e numărul meu preferat, îmi pare rău pentru el că are 23 de ani, nu era nimic fresh, nimic din conținutul lui. Nu știu dacă înțelegi, exact ce m-a deranjat. E vorba de niște clișee obosite, am mai auzit asta. Nu mai e funny, crede-mă, nu mai e funny pentru nimeni. Nu mai e funny, gata! A fost! Nu mai e funny să faci glume despre Daniela Crudu. Nu mai e funny!”.

Bendeac: Deci tu ai senzația că nu se mai pot găsi în momentul de față alte glume bune despre Daniela Crudu?

Delia: Trebuie să fie bune. Nu doar că este prostituată. Nu mi se pare o glumă.

Bendeac: Matache a devenit o feministă într-o zonă extremistă, un pic.

Delia: E mișto să nu mai facem mișto de persoanele care sunt bătute. E mișto să nu râdem că Alexandra Stan a avut ochii negri. E un subiect despre care nu ar trebui să vorbești. Sunt femei care suferă de abuzuri. Nu mi se pare amuzant să vii să faci glume, să întărești chestia asta, făcând să pară o normalitate. Că nu e o normalitate să iei bătaie.

Comentarii Facebook