Delia, „certată” de fani după ce a purtat o ținută nonconformistă: „Afară sunt 50 de grade și tu te îmbraci cu blana de oaie!”


Nu este niciun secret pentru nimeni faptul că Delia preferă ținutele nonconformiste, însă alegerile ei vestimentare continuă să stârnească ample discuții printre fani, așa cum s-a întâmplat și de curând.

Mereu în centrul atenției, Delia a făcut publice pe rețelele sociale câteva imagini în care apare într-o haină din blană galbenă. Evident, ținuta a fost completată de niște ochelari de soare, iar fanii n-au ezitat să nu reacționeze.

Dacă unii dintre ei au criticat-o pentru alegerea vestimentară făcută, alții au complimentat-o.

Afară sunt 50 de grade și tu te îmbraci cu blana de oaie verde”, „Ai înnebunit, maică!”, „E friguț rău la tine”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani, în timp ce alții au reacționat: „Pe zi ce trece ești mai frumoasă!”, „Știi ce-mi place la tine? Că ești frumoasă natural. Bravo ție”, au apreciat alți internauți.

De ce preferă Delia să îmbrace haine supradimensionate

Sunt o victimă a mentalității. Prefer să mă schimb într-o cameră goală, nu pot să mă schimb lângă o altă fată. Am chestia asta din copilărie. Pentru mine, hainele sunt o formă de protecție. Și un soi de comoditate. Vreau să fiu protejată nonstop, vreau să se uite lumea la mine ca la un copil. Sunt o victimă a regimului în care am trăit și eu. Nu mă vezi cu decolteu, eu nu știu cu ce să mă mai acopăr”, a povestit artista, recent, într-un podcast, notează profm.ro


Comentarii Facebook