De ce sunt bărbaţii atraşi de fuste

 

Fusta este unul dintre cele mai atrăgătoare elemente ale garderobei feminine pentru bărbaţi, deoarece reuşeşte cel mai bine să îţi pună în evidenţă atuurile feminine.

Fusta rămâne un simbol al feminităţii pentru bărbaţi

Încă de la fusta mamei, bărbaţii învaţă să asocieze acest obiect vestimentar cu feminitatea. Kiltul scoţian şi încercările unor designeri ca Marc Jacobs de a întroduce fusta şi în garderoba bărbaţilor nu au niciun impact pentru cei mai mulţi bărbaţi, deoarece asocierea principală este foarte puternică.

La fel ca şi părul lung, fusta rămâne un simbol al feminităţii pentru bărbaţi, pe care îl aşteaptă de la partenera ideală. O femeie care poartă numai pantaloni îi atrage pe bărbaţii care ştiu să aprecieze o femeie puternică şi independentă, dar chiar şi ei adoră momentele în care pot să-şi vadă partenera într-o fustă sexy la ocazii speciale.

Fustele strâmte îi înnebunesc

Între obiectele vestimentare care îi atrag pe bărbaţi, fusta împarte locul de onoare alături de bluzele cu decolteu generos. O fustă strâmtă îi dă ocazia să-ţi admire curbele în mod conştient, dar şi să-ţi analizeze coapsele în mod subconştient, pe baza legăturii biologice între lăţimea coapselor şi fertilitate.

Chiar şi atunci când nu au voie să o atingă, fusta strâmtă îi face să se găndescă pe loc la sex, lucru care le ocupă deja o mare parte din atenţie de-a lungul zilei.


Continuarea, pe eva.ro

Comentarii Facebook