Daniela Gyorfi desfigurată, după o nouă operație estetică - FOTO

 

Daniela Gyorfi și-a operat nasul, fiind fotografiată de paparazzi când ieșea de la clinica esteticianului Kasem Abu Bakr.

 

Cântăreața și-a injectat vitamine în gât pentru a scăpa de riduri, iar apoi s-a operat la nas, și-a injectat grăsime în buze și sub ochi, pentru a scăpat de cearcăne.

 

Sunt bine, ma simt bine. Ma joc cu Maria, ne uitam la desene animate. Maria mi-a zis ca ”mami a facut buba”, nu s-a speriat. Nu ma asteptam sa ma simt atat de bine, in cateva zile o sa merg sa-mi scot bandajele. Mi-am facut operatie la nas, mi-a reparat buzele si cearcanele”, a declarat Daniela Gyorfi, conform wowbiz.ro.

 

Multumita noilor tehnici cu laser, Daniela Gyorfi s-a recuperat extraordinar de bine, nu a avut niciun fel de disconfort postoperator  in urma operatiei de rinoplastie. Mici zone de inrosire sunt in urma injectarii faciale cu grasime preparata intr-o tehnica speciala pentru regenerarea tisulara in zona cearcanelor si a buzelor. In zilele ce vin, Daniela va urma sedintele cu laser terapeutic pentru recuperare. Ea si-a reluat activitatea sociala si personala fara nicio contraindicatie”, a declarat și doctorul Kasem.

 

Solista a mai suferit operații estetice în trecut.

Comentarii Facebook