Daniela Crudu, interviu in Tabu: Publicul meu stie ca nu sunt prostuta!


Daniela Crudu a declarat intr-un interviu acordat Tabu ca este sigura ca publicul ei nu crede ca e proasta si ca oamenii inteleg ca se preface. Vedeta a mai spus ca nu are iubit si ca este fidela in dragoste


TABU.RO: Fa-i o descriere a Danielei Crudu, asa cum o vezi tu.

DANIELA CRUDU: Buna dimiii! Sunt o bruneta micuta, cu chef de dans 24/24 de ore, cu o doza de zapaceala destul de ridicata, o fata buna, saritoare si cu o moaca aiurita. Daca mai sunt persoane carora li se  potriveste descrierea se pot numi Crudutzi.

T.RO: Crezi ca lumea te percepe la fel? Daca nu, cum crezi ca te percepe lumea?

D.C.: Am un public impartit in doua mari felii. O felie mare de public, care si-au dat seama ca fac un rol - si asta ma bucura pentru ca am public destept si. am o felie mai micutza care crede ca sunt prostutza - si asta ma bucura mult - deoarece inseamna ca-mi joc bine rolul ! Sunt o mini-actrita specializata la locul de munca.

T.RO: Ai un iubit?

D.C.: Am avut un iubit. Acum sunt singura si ma simt bine asa. Contrar aparentelor nu sar din floare in floare. Sunt o femeie fidela si statornica. Ca imi place sa fiu sexy jumatate e in fisa postului si jumatate imi place mie.

T.RO:  Iti e frica de ceva? Ai vreo fobie?

D.C.: Daaa, mi-e frica de gaini. Jur! Cand eram mica o oratanie d'asta mi-a sarit in cap si de atunci... cand le vad... mi se face pielea de gaina. Am pus pe mine serpi, tarantule, am stat cu crocodili in brate, am mangaiat rinoceri... si nu am avut nimic. Ei bine, daca vad vreo gaina... am tulit-o! Glont! E fobia mea numarul unu.

T.RO: Ai invatat bine in scoala? Ce facultate faci?


D.C.: Par eu o fata cu note de zece. Pai nici Razvan si Dani nu au avut coronitza la scoala de aceea nici eu nu mi-am permis sa-i surclasez. Pai nu ar fi fost frumos! :) Pentru ca am doar douzeci si unu de anisori mai am pana termin facultatea. Sunt studentica la Jurnalism si cred eu ca ma descurc bine. Asta insa o voi vedea mai tarziu!

T.RO: Care e cea mai mare greseala, de orice fel, pe care ai făcut-o pana acum?

D.C.: Nu fac greseli mari. Insa fac o groaza de greseli mici si nevinovate. Nu fac rau pentru ca sunt convinsa ca se intoarce impotriva mea, nu vorbesc prapastii pentru ca voi avea ghinion si nu fur pentru ca imi fug ingerasii. O fapta pe care o regret si inca ma urmareste... este urmatoarea: am julit o masina intr-o parcare si am plecat pe furis. Mai, si acum ma simt prost. Ce era daca stateam sa-i fi dat asigurarea omului... Treaba s-a intamplat in Italia, la mama mea si mi-era teama ca as fi ajuns la sectie si da-i cu subsemnatul.

T.RO:  Te vezi jucand in telenovele sau filme? Ti-ai dori asta?


D.C.: Sincer, mi-ar placea. Miki - regizorul nostru ne baga din cand in cand in ceva roluri si se pare ca fac fata. Cand eram mica dadeam replici din filme in fata oglinzi. Credca m-ar prinde bine si un rol negativ... poate cine stie... poate o sa joc. Daca afli ceva sa-mi dai un sms - ca asa am luat si castingul la Neatza.

 

Citeste mai departe in Tabu.ro

Comentarii Facebook