Dani Oțil și Mihaela Rădulescu, bârfiți la restaurant de Andra și Cătălin Măruță: „Nu ştiau că sunt în baie şi îi aud!”


Andra și Cătălin Măruță au fost, în urmă cu câțiva ani, protagoniștii unui episodul deranjant pentru fostul cuplu Dani Oțil - Mihaela Rădulescu. Dezvăluirile au fost făcute recent de prezentatorul matinalului de la Antena 1.

Prezentatorul matinalului de la Antena 1 a dezvăluit un episod inedit la podcastul „Vin de-o poveste” al lui Radu Ţibulcă. În trecut, pe când forma un cuplu cu Mihaela Rădulescu, a avut loc un episod neplăcut într-un cunoscut restaurant din București.

Andra și Cătălin Măruță au fost auziți de Mihaela comentând diferența de înălțime dintre ea și Dani Oțil.

„Eram pe Decebal, la un restaurant, poate odată într-un podcast la Măruță mă întreabă despre asta… Bă, și fii atent: toată lumea știa restaurantul Decebal, de pe Decebal. Eu eram aici, și Măruță cu Andra o masă lângă. Erau deja împreună de ceva timp, și ne-am salutat așa, de la distanță. Mie nu-mi plac apropierile astea tip găini… Mie nu-mi plac apropierile astea în general, nu sunt un om foarte fizic.

Și Mihaela a intrat în baie, și noi toți așteptam la intrare, și vedeam prin geam discuțiile. Și am sesizat că se vorbește de noi, dar era normal și mi se pare normal. Și știu că a ieșit Mihaela și a zis: „Băi, ce răutăcioși. Ăștia nu știau că sunt în baie și-i aud!”. Prima remarcă a fost: „Băi, dar Mihaela e înaltă, dar cu piticul ăla mă? Ce-o fi văzut la el?”, a spus Dani Oțil.

Comentarii Facebook