Dana Budeanu pusă la punct de creatoarea Iulia Albu: Plescăie și vorbește cumva ca un bărbat


Iulia Albu o atacă pe Dana Budeanu, despre care a spus că ar plescăi.

Cătălin Măruță, i-a spus Iuliei Albu, care era invitat in emisiune, că începe să semene la voce cu Dana Budeanu. ”Nu cred. Cred că aşa am vorbit tot timpul. Nu. Pentru că eu nu plescăi şi nu vorbesc cu măi”, a spus invitata.

Aceasta a comentat apoi comportamentul unor vedete:

Simona Halep este un model, un exemplu, o persoană pe care ne face pe noi toţi să fim români. E un om care a reuşit prin propria forţă şi a muncit foarte mult şi în care s-a investit foarte mult. Eu am cerut să fie aici, să facem lucruri frumoase şi bune şi să nu critică pe unii şi pe alţii”, a spus Iulia Albu, la Măruţă.

Anda Adam poate să se ducă cu Yeti în Iglu. Ea face reclamă la o firmă turcească de blănuri naturale. Nu e nimic mai urât decât  să vopseşti hermina. E ceva ieftin şi de foarte prost gust”, a comentat de asemenea, Albu, la ţinuta Andei Adam.

Despre Dana Budeanu a spus că are un canal pe Youtube așa cum au multe alte persoane, de la Floricica Dansatoarea până la Denisa Manelista.

Este de la cascadorii râsului? Este cumva bărbat, vorbește cumva un bărbat?”, a spus Albu.

O știu și este celebră şi a spus o chestie foarte interesantă: ‘Dacă nu eşti la Pro TV, nu exişti’. Pentru asta e ea celebră…

Toată lumea are canal pe Youtube. Şi Floricica Dansatoarea, și Denisa Manelista, sunt mai multe. A nu se înţelege că avem ceva cu alte genuri de muzică decât acelea pe care dansăm”, a declarat Albu.

Comentarii Facebook