CV-ul care a făcut senzație pe internet. Vezi detaliul care șocheză angajatorii


J.P Daminco, proprietarul şi fondatorul unei companii care repară calculatoare, a rămas şocat atunci când i-a fost trimis un Curriculum Vitae în a cărui descriere se afla un detaliu cel puţin bizar, scrie Huffington Post.

Un bărbat care aplica oferit de compania lui Daminco a trecut în CV-ul său, la capitolul experienţă în câmpul muncii, faptul că a fost "dealer de marijuana şi un tip abject" între anii 1994-2004.

CV-ul a ajuns viral pe internet, fiind postat pe site-ul Reddit.

"Am fost şocat. Ca proprietar şi fondator al unui magazin cu filiale în toată ţara, mi-au trecut prin mână foarte multe CV-uri. M-am uitat peste el şi când am ajuns la ultimul loc de muncă avut şi am văzut precizarea am început să râd zgomots. Am fost întrebat dacă l-am intervievat pe acest bărbat, dar nu am făcut acest lucru", a declarat Daminco, conform Mediafax.

La începutul CV-ului autorul pare destul de sincer din modul în care se descrie: "Nu mă pot compara cu cei care au terminat facultatea, cel puţin pe hârtie. Am decis să scot în evidenţă ceea ce am eu de oferit mai bun, iar abilitatea aceasta include înţelegerea părţii economice a cererii şi a ofertei".

 

 

Sursa: Mediafax

Comentarii Facebook