Cum va fi vremea la Electric Castle 2018

 

Electrica Castle își deschide porțile miercuri, 18 iulie, de la ora 14.00, iar meteorologii anunță ploi și furtuni. 

 

De miercuri și până sâmbătă, inclusiv, sunt anunțate ploi și temperaturi de maxim 25 de grade. Cei care vor merge la festival trebuie să se ”înarmeze” cu pelerine de ploaie, cizme de gumă și haine mai groase. Vestea bună este că duminică, 22 iulie, va fi vreme foarte frumoasă.

 

Organizatorii festivalului susțin că pentru ediția din acest an au mărit suprafața de desfășurare cu 30%.

 

Cei care doresc să intre mai repede în ritmul de festival au deja posibilitatea de a-și schimba biletul în  brățară de acces la biroul special deschis la Cluj Arena, care va funcționa până în prima zi de festival. Primele autobuze către Electric Castle vor porni către Bonțida miercuri, la ora 8:00, un detaliu important de știut mai ales pentru cei care se vor caza în campingul festivalului și care vor avea acces la acesta începând de la ora 10:00. La această ediție, peste 13.000 mii de spectatori au ales unul dintre locurile în cele 2 tipuri de camping, Regular sau Quiet. Autobuzele vor circula non-stop, la intervale de maxim 20 de minute (mult mai scurte în perioadele de vârf) și vor avea în Cluj-Napoca două stații: una la Sala Sporturilor „Horia Demian” și o stație la Iulius Mall. Costul unei călătorii este de 12 lei și poate fi achitat cash sau direct cu brățara de festival. Premium shuttles sunt, de asemenea, puse la dispoziția publicului, în stația de la Iulius Mall.

 

La Electric Castle se poate ajunge și cu trenul; toate trenurile care tranzitează localitatea Bonțida, indiferent de destinația finală, vor opri aici în cele 5 zile de eveniment. În plus, studenții au gratuitate. Tarom a pregătit o surpriză festivalierilor și a pus la dispoziție 100 de bilete gratuite pe ruta București – Cluj-Napoca – București, promoție specială ce este încă în derulare. Autoturismele personale sunt o opțiune valabilă, festivalul având pregătite 6.000 locuri de parcare, a căror utilizare ar trebui să fie atent chibzuită din motive practice, dar și de mediu.

Comentarii Facebook