Cum reacționează organizatorii UNTOLD dacă se vor pune manele la festival: Fiecare artist își desfășoară actul după cum consideră


După ce cunoscutul DJ Salvatore Ganacci a pus manele în setul său de la Neversea, iar excentricul Tommy Cash a făcut acelasi lucru în cadrul show-ului său de la Electric Castle, mulți festivalieri se așteaptă la un incindent asemănător și la UNTOLD.

Momentul în care Salvatore Ganacci a pus câteva secunde din piesa ”Așa sunt zilele mele” a lui Adrian Copilul Minune la festivalul de la malul mării a devenit rapid viral pe rețelele sociale, iar internauții s-au distrat copios pe acest subiect, însă organizatorii nu au oferit niciun comentariu privind momentul.

Momentul s-a repetat și la Electric Castle, când Tommy Cash a pus aceeași piesă a manelistului, iar publicul a fost în extaz. Totuși după ce s-a termiant show-ul, pe contul oficial de Facebook al Electric Castle a apărut o postare în care origanizatorii festivalului i-au mulțumit lui Cash pentru ultimul show pe care îl va susține la Electric Castle, gest care a stârnit nemulțumirea fanilor.

70AC3729-BA03-4015-A502-1281FA5076E9.jpeg

În cadrul unei conferință de presă premergătoare festivalului UNTOLD, general managerul festivalului, Bogdan Buta, a fost întrebat cum vor reacționa dacă vreun artist va decide să pună manele.

Fiecare artist își desfășoară actul după cum consideră el. În speță, Salvatoe Ganacci este genul acela de DJ care face astfel de momente controversate. Până la urmă, orice gen muzical este acceptat. Actul artistic este unul pe care și-l asumă fiecare în parte. Noi știm cam ce fel artiști invităm, mai departe ei își programul după cum consideră”, a declarat Buta.

Ediția aniversară de 5 ani UNTOLD are loc în perioada 1-4 august, iar peste 200 de artiști vor urca pe scenele din zona festivalului, organizatorii promițând în acest an cea mai mare producție de festival din Europa.


Comentarii Facebook