Concertul Antonia de la Iulius Mall , ora 19

Tot atunci vor fi acordate premiile campaniei "Indragostiti de shopping", printre care un sejur in Dubai sau un inel cu diamante.

 
Clujenii care fac cumparaturi de 100 de lei de la centrul comercial Iulius Mall pot castiga un sejur in Dubai sau un inel cu diamante.


"Un uimitor sejur de lux in insoritul Dubai, un inel cu diamant, un week-end romantic la un hotel de 5 stele si 1.200 de premii surpriza rasplatesc transilvanenii a caror destinatie preferata de shopping si distractie este Iulius Mall. Pana pe 14 februarie 2012, cumparaturile pe bonuri cumulate de minimum 100 de lei sunt premiate, zilnic, pe loc sau intra in marea tombola a iubirii din 14 februarie. Cel mai ravnit premiu este incredibila vacanta de 7 zile in Dubai, la un hotel de 4 stele. Indragostitul de shopping de la Iulius Mall va explora exotica destinatie si se va rasfata in vestitul emirat alaturi de persoana iubita. Inelul cu diamant oferit de Gemstones Bijou si week-end-ul romantic la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca isi vor gasi castigatorii tot de Valentine's Day, cand Antonia le va canta amorezilor in Iulius Mall",

Comentarii Facebook