Cum arată iubita din Cluj a ”prințului” Adrian Cristea. ”Paralizează” bărbații când o văd - Galerie FOTO


Adrian Cristea, fostul jucător al U Cluj, Dinamo sau FCSB, considerat un Don Juan al fotbalului, și-a prezentat noua cucerire. 

Andreea Roșca este o juristă din Cluj, care a făcut ravagii pe Instagram cu pozele ei de pe Instagram, unde are peste 100.000 de urmăritori.

”Sunt o persoana activă. Îmi place adrenalina, iar pe lângă tenis și alergare, pe care le fac aproape zilnic, încerc să experimentez activități noi pe care le recomand curajoșilor”, a explicat Andreea Roșca.

Andreea și-a început cariera în domeniul juridic, ca și consilier juridic la cea mai mare societatea de construcții din Transilvania, Napoca Construcții SA. Acolo, Andreea Roșca a câștigat mai multe procese importante, care aveau la mijloc mize de milioane de euro.

Andreea este îndrăgostită de tenis și de alergare, sporturi pe care le practică aproape zilnic.

Despre bărbați, Andreea spune că sunt ”un fenomen interesant și destul de greu de deslușit”.

Clujeanca a ajuns în Dubai

Pandemia i-a afectat veniturile, astfel că Andreea a plecat în vacanță în Dubai și nu s-a mai întors.

Am venit în vacanță, rămăsesem fără job în România și mi-am căutat aici, am întrebat, că sunt mulți români. Am fost zilele trecute la interviu și de luni încep”, a spus Andreea Roșca. În Dubai a lucrat la o agenție imobiliară care se numește AX Capital.

Întrebată despre ipostazele provocatoare în care pozează, la piscină sau în alte locații, Andreea a explicat: ”Fiecare persoană e liberă să gândească și să se exprime așa cum își dorește. Eu îmi asum postările pe care le fac, iar faptul că am unele poze în costum de baie când sunt la piscină sau la mare în vacanță, nu mi se par niște ipostaze atât de incitante, e totuși ceva destul de comun. 

Problema aceasta a hate-ului parcă a devenit accesoriul de bază al vieții online, iar tot ce vor unii, probabil, este să te facă să te simți prost și să iți scadă curajul de a fi tu însuți”. 

Comentarii Facebook