Miercuri 24 Aprilie

Cum a vrut să strângă o femeie bani pentru fiica sa: ”E idioata anului” VIDEO


O femeie din Arizona, Statele Unite, a stârnit furia internauților după ce a publicat un video în care fiica ei își rupe piciorul pe un site de strângeri de fonduri.

Carrie Yunker a crezut ca este o idee excelenta sa ceri bani pe internet pentru plata facturilor postand imagini dure cu copilul ei aflat la necaz, relateaza Daily Mail.

Fiica femeii, Nicole, a reușit să se accidenteze într-un mod absolut stupid. Tânăra a încercat să sară în piscină de pe acoperișul casei, însă a nimerit pe beton.

Tânăra tocmai își cumpărase casa în rate, iar acum va trebui să stea cel puțin 6 luni în scaunul cu rotile și nu va putea munci."Fara bani isi va pierde casa" a povestit mama ei care a postat imaginile pe o platforma online pentru strangeri de fonduri - gofundme.com.

Reacțiile primite nu sunt chiar cele la care se aștepta femeia, în loc de mesaje de încurajare sau bani, femeia a primit doar critici dure. "Este idioata anului. Ea chiar se asteapta ca oamenii sa dea bani pentru o greseala stupida" a scris furios un utilizator.



Comentarii Facebook