Cum a reacționat Andra după ce a fost criticată că o ajunge pe Gabriela Cristea la kilograme: „Sunt asumată”


Andra este una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe din România, fiind urmărită la TV, ascultată la radio sau în concerte și admirată în reclame sau pe rețelele de socializare. Cum este mereu în atenția publicului, fanii au constatat că artista clujeană a luat ceva kilograme în plus și chiar au comparat-o cu Gabriela Cristea.

Amuzată de curiozitățile și criticile fanilor, Andra a mărturisit că s-a chinuit să slăbească, însă acum nu mai face, considerându-se o „grăsuță frumoasă”.

„M-am chinuit anul trecut să slăbesc, acum nu mă mai chinui. Asta e, domne. Sunt asumată, sunt o grăsuță frumoasă”, a declarat Andra Măruță, în cadrul emisiunii „Românii au Talent”, sezonul 14.

Artista a declarat că în luna decembrie 2021 cântărea 70 de kilograme și că cea care a motivat-o să slăbească a fost chiar una dintre surorile ei, care o vizitase exact cu o zi înainte de 1 decembrie. Începuse o dietă, dar nu a ținut un regim special, practic, a înjumătățit mâncarea.

La sfârșitul anului trecut, într-un videoclip publicat pe rețelele de socializare, cântăreața a fost acuzată că s-a îngrășat și a fost chiar asemănată cu prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea.

Comentarii Facebook