Cum a fost la concertul lui JOSE CARRERAS de la Cluj. Ce moment special a fost

 

Jose Carreras a adunat în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca circa 7000 de spectatori și a oferit un concert special, chiar dacă au lipsit piesele cunoscute la nivel mondial. 

 

Tenorul a fost acompaniat de soprana Nataliya Kovalova si de Orchestra Filarmonicii de Stat Transilvania, dirijată de nepotul celebrului tenor, David Gimenéz.

 

Jose Carreras a fost la înălțime și a fost aplaudat și rechemat pe scenă de spectatori. Piesele cântate au fost alese cu grijă, cu toate că unii ar fi vrut ca tenorul să cânte piesele de succes. Jose Carreras a anunțat încă de la început că a ales piese pe care nu le-a mai cântat niciodată în România. 

 

Sala a reacționat pe măsura talentului lui Jose Carreras, foarte apreciată fiind și orchestra Filarmonicii de Stat Transilvania. 

 

Unul dintre momentele speciale ale serii a fost chiar la început, când Jose Carreras i-a dedicat o piesă mamei sale. 

 

Jose Carreras a spus că își aduce aminte de fiecare data când urcă pe scena de mama lui, de care era foarte apropiat și care a trecut in neființă.

 

Mama artistului, Antonia Coll i Saigi, lucra într-un salon de coafură, iar copilul Jose le canta clientilor ei pentru a-si castiga banii de buzunar.

Comentarii Facebook