Cu cine te potrivești în funcție de zodie. Cele mai reușite combinații amoroase din zodiac


Cu cine te potrivești în funcție de zodie. Știm cât de greu este să-ți găsești sufletul pereche, astfel că astrologii vin în ajutorul tău, pentru a-ți spune exact cu ce zodie te potrivești. Află care sunt cele mai reușite cupluri din horoscop.

Cu cine te potrivești în funcție de zodie

Cine nu vrea să iubească și să fie iubit? Dragostea înseamnă speranță. Dacă nu ți-ai găsit încă sufletul pereche nu trebuie să te îngrijorezi, probabil nu ai ales zodia potrivită. Data viitoare află gradul de compatibilitate dintre zodia ta și cea a partenerului, deoarece sunt persoane care se potrivesc și persoane care au de suferit, iar totul se destramă până la urmă.

Cu cine te potrivești în funcție de zodie. Berbec

Berbecul se potrivește de minune cu celelalte două zodii de foc (Săgetător și Leu). De asemenea, se mai poate îndrăgosti chiar de zodia lui, de un berbec. Însă, această relație are nevoie de doi parteneri răbdători, deoarece e ca și cum te-ai vedea zilnic în oglindă și ți-ai vedea toate greșelile. Berbecul se mai potrivește și cu o zodie de aer, adică Gemeni sau Vărsător, deoarece aerul întreține focul.

Cu cine te potrivești în funcție de zodie. Taur

Sufletul pereche al unui Taur este categoric un rac, o fecioară, un capricorn sau pești. Pământul ca să fie fertil are nevoie de apă, dar dacă vrea să fertilizeze, atunci are nevoie de forță de muncă. Astfel, nu este exclus nici cuplul taur cu taur. Dar mare atenție, deoarece încăpățânarea ambilor ar putea să strice relația.

Cu cine te potrivești în funcție de zodie. Gemeni

Nativii născuți în această zodie sunt comunicativi, versatili, plini de optimism, dar se plictisesc foarte ușor. Pentru a avea o relație împlinită se pot cupla cu berbec, cu leu, cu balanță și vărsător. Deci avem zodie de aer cu două zodii de foc. Singura problemă e ca gemenilor le place varietatea și sunt într-o continuă căutare.

Cu cine te potrivești în funcție de zodie. Rac

Racul caută stabilitatea și visează la o dragoste ca în povești. Se potrivește foarte bine cu taurul, fecioara, scorpionul și pești. Iar vedeți apă cu zodie de pământ. Tot ce înseamnă stabilitate le găsește la taur și la fecioară, la aceste zodii de pământ. Racul își dorește certitudini, deoarece nu se lasă cucerit atât de ușor.

Cu cine te potrivești în funcție de zodie. Leu

Se știe că Leului îi place mereu să fie în centrul atenției, dar este și un romantic desăvârșit. Tot ceea ce trebuie să faci este să-i oferi toată iubirea ta, deoarece nu se mulțumește cu jumătăți de măsură. Sufletul pereche? L-ar putea întâlni în persoana unui Săgetator sau a unei Balanțe pentru că amândoi vor să strălucească.

Cu cine te potrivești în funcție de zodie. Fecioară

Sufletul pereche al unei fecioare este un taur, un rac sau un scorpion, dar poate forma o pereche reușită și cu un capricorn. Singura problemă este sensibilitatea fecioarei și perfecțiunea pe care o caută în orice. Are nevoie de un partener înțelegător și răbdător.

Cu cine te potrivești în funcție de zodie. Balanță

Balanța este o zodie plină de sensibilitate, sociabilă și iubește arta. Are nevoie de un partener care să-l iubească și de un prieten de încredere. Se potrivește de minune cu gemeni, leu, săgetător și vărsător. Asta înseamnă două zodii de foc și două de aer. Se înțelege foarte bine cu vărsătorul, atâta timp cât acesta nu este aerian și nu fuge de responsabilități.

Cu cine te potrivești în funcție de zodie. Scorpion

Formează o pereche perfectă alături de zodiile de apă, racul și peștii, dar și alături de două zodii de pământ, fecioară și capricorn. Scorpionul este misterios și plin de pasiune. Această zodie este plină de sensibilitate, dar afișează o imagine puternică. Are nevoie de un partener la fel de sensibil și afectiv.

Cu cine te potrivești în funcție de zodie. Săgetător

Nativii acestei zodii sunt optimiști și instabili în iubire. Este atras mai mult de aventuri și îi place jocul seducției. Se potrivește foarte bine cu Berbecul, deoarece ambii sunt la fel de dinamici și activi. De asemenea, alături de Leu nu se va plictisi niciodată.

Cu cine te potrivești în funcție de zodie. Capricorn

Poate avea o relație de lungă durată cu taurul. De asemenea, Capricornul se potrivește cu fecioara, scorpionul și cu cei din zodia pești. Ține foarte mult la imaginea sa și dă dovadă de maturitate atunci când se implică într-o relație. Nu-i plac aventurile și caută stabilitate.

Cu cine te potrivești în funcție de zodie. Vărsător

Vărsătorii au nevoie de libertate într-o relație și nu suportă să fie sufocați cu prea multă dragoste. Se potrivește de minune cu Gemenii, deoarece ambii nu se dau în lături de la schimbări și neprevăzut. De asemenea, personalitatea Balanței și a Săgetătorului se pliază perfect pe caracterul Vărsătorului.

Cu cine te potrivești în funcție de zodie. Pești

Peștii sunt persoane visătoare și idealiste, dar se atașează foarte repede. Se potrivesc foarte bine cu racii, deoarece ambii nativi au o latură romantică. De asemenea, Peștii se pot potrivi cu Peștii, dar cu o singură condiție. Ambii parteneri să fie implicați în aceleași activități: să conducă o afacere împreună, să fie artiști, să aibă aceeași profesie.


Comentarii Facebook