Cine este Ana Bene? Clujeanca luptă pentru inima Burlacului, Andi Constantin


Cine este Ana Bene de la Burlacul 2021? Frumoasa clujeancă a avut parte de momente de neuitat alături de râvnitul burlac, Andi Constantin.

Cine este Ana Bene de la Burlacul 2021?

Ana Bene locuiește în Cluj-Napoca, are 35 de ani și lucrează ca make-up artist și cosmeticiană în propriul salon de înfrumusețare. Frumoasa ardeleancă a avut parte de o seară de vis alături de Andi Constantin, după ce acesta i-a trimis o scrisoare prin care a invitat-o la un date.

Ana Bene și Andi Constantin s-au plimbat pe malul mării, au călărit și au luat cina sub clar de lună. Tot acolo, concurenta i-a făcut Burlacului o mărturisire dureroasă din trecutul ei. Aceasta i-a spus lui Andi că s-a luptat cu cancerul la sân.

ana-bene-2.jpg

Sunt din Cluj, împlinesc 35 de ani, acum în august. Am propria mea afacere, lucrez la un salon de înfrumusețare. Mă împlinește această meserie! E locul unde am învățat să am răbdare, unde am învățat să lucrez cu oamenii, unde pur și simplu trăiesc în armonie cu mine. Cumva, viața m-a schimbat. Am avut o problemă de sănătate, de atunci a început totul. Am avut cancer la sân, la 29 de ani”, i-a spus concurenta lui Andi Constantin.

Burlacul, impresionat de Ana Bene

Andi Constantin vede în Ana Bene o femeie puternică și o luptătoare. Fata este pe gustul Burlacului, deoarece acestuia îi plac oamenii care au un caracter puternic și sunt siguri pe ei.

Mi-a povestit că a avut cancer, cuvântul în sine este unul foarte greu, dar cum l-a spus ea blând și cald, mi s-a părut că a depășit cu mult acel moment. A învins boala, în același timp și frica produsă de acea boală. Oamenii aceștia, care au de spus o poveste și au depășit acea etapă în viața lor, mie îmi plac! Îmi plac pentru că viața nu este lapte și miere, experiențele alea te ajută pe tine ca om să-și clădești un caracter mai puternic și îți dă o siguranță de sine”, a mărturisit Andi Constantin.

ana-bene-3.jpg


Comentarii Facebook