Duminica 28 Aprilie

Cu cine era Culiță Sterp în autoturism în noaptea în care a intrat în coliziune cu o altă mașină. Tânăra a apărut după impact


Cine este tânăra blondă care se afla în mașina cântărețului de muzică de petrecere din Hțeg în momentul în care artistul a trecut pe roșu. A fost văzută imediat după accidentul provocat în noaptea de 16 spre 17 noiembrie 2022. 

Culiță nu era singur în mașină în clipa în care a provocat accidentul din entrul Clujului, în urma căruia a fugit. Artistul se afla sub influența băuturilor alcoolice, în dreapta sa fiind o tânără superbă, blondă. 

Artistul se întorcea de la filmări

Cântărețul se întorcea de la filmările unui videoclip care s-au desfășurat într-un resort de pe malul lacului Tarnița. Cel mai probabil femeia este de profesie dansatoare și a făcut parte din noul proiect al cântărețului. Tânăra, care l-a însoțit pe fostul soț al lui Carmen de la Sălciua, a fost văzută la scurt timp după impact. Blondina a coborât din mașina lovită în centrul orașului Cluj-Napoca, ținuta sa fiind una pentru un eveniment.

Conform wowbiz.ro, fata a animat atmosfera din fața camerelor de filmat. Mai mult decât atât, blondina a postat mai multe imagini pe social media de la videoclipul lui Culiță Sterp

Accident din neatenție? Ce l-ar fi distras pe cântăreț 

Culiță Sterp și frumoasa blondină au apărut și într-o imagine pe TikTok, acolo unde fanii au observat anumite chestiuni. Foarte multe persoane s-au întrebat de ce tânăra era în mașina artistului și nu-și încheiase programul la 2:00 dimineața.

Acesta este motivul pentru care internauții au început să-și dea coate. Au existat și oameni care au fost de părere că dansatoarea i-ar fi distras atenția interpretului de muzică de petrecere. „Au fost prea atenți unu la altul și nu a mai fost atent la drum”, „E dansatoarea lui din următorul videoclip”, „La ora 2 noaptea urma să îi ofere un dans privat?”, sunt câteva dintre comentariile din online.

De asemenea, foarte multe persoane care au remarcat asemănarea dintre blondină și partenera de viață a lui Culiță Sterp, Daniela. Cei doi au devenit părinții unui băiat pe nume Milan, în vara anului trecut.


Comentarii Facebook