Cu ce zodie nu te potrivești deloc. Trebuie să fii atent și la prieteni

 

Zodiile au o influență puternică și în relațiile personale, iar dacă vei ști sfaturile din acest material vei fi scutit de multe neplăceri.

 

Berbec - Rac: stresul și nefericirea ar putea deveni cuvintele de ordine într-o posibilă relație dintre doi nativi ai acestor zodii.

Taur - Leu: niciunul dintre voi nu este interesat de ceea ce gândește și-și dorește celălalt. 

Gemeni - Fecioară: asemănările izbitoare dintre cele două semne fac ca între nativii lor să se ajungă la o ”luptă” și, implicit, la neînțelegere. 

Rac - Leu: fiecare dintre voi ar putea simți că este mult prea dificil să comunice cu celălalt și să rezolve împreună problemele. 

Leu - Fecioară: amândoi sunteți exagerat de critici cu celălalt, ceea ce face ca relația să nu funcționeze așa cum ar trebui. 

Fecioară - Balanță: Fecioara este libertină și deschisă la nou, în timp ce Balanța e conservatoare și ușor posesivă.

Balanță - Pești: Balanțele caută rațiunea în tot ceea ce fac, au un simț practic dezvoltat, în timp ce Peștii sunt visători, emotivi și se bazează mai mult pe intuiție, conform thehealthsite.com.

Scorpion - Vărsător: diferențele de personalitatea dintre cei doi fac ca relația să fie mult prea greu de stăpânit.

Săgetător - Vărsător: fiecare crede că modul în care el gândește este cel corect și nu poate accepta părerile celuilalt.

Capricorn - Pești: Capricornii sunt practici și materialiști, în timp ce Peștii sunt intuitivi și dornici de a trăi dincolo de lucrurile palpabile.

Vărsător - Pești: Peștii nu sunt deloc firi competitive, în timp ce Vărsătorii caută competiția și sunt extrem de activi.

Comentarii Facebook