Cu ce se ocupă tatăl lui Culiță Sterp. Bărbatul a plecat și nu s-a mai întors la familie


Culiță Sterp este unul dintre cei mai apreciați artiști, iar acum, acesta se află în competiția „Survivor România” 2021 unde face parte din echipa Faimoșilor. Pentru interpret, familia este extrem de importantă. Acesta are un frate la fel de celebru, pe nume Iancu, și el fost participant la Survivor, sezonul trecut,  iar relația lor cu cea care le-a dat viață este extrem de apropiată. Puțini sunt însă, cei care știu detalii despre tatăl artiștilor. Bărbatul a plecat și nu s-a mai întors la familie.

Cu ce se ocupă tatăl lui Culiță Sterp

Culiță și Iancu Sterp sunt doi dintre cei mai apreciați artiști din România. În prezent, Culiță face senzație la „Survivor România”, fiind considerat unul dintre cei mai puternici concurenți. Acesta a reușit pe parcursul show-ului să aducă mai multe puncta echipei sale.

Atunci când vine vorba despre familia lui, mai exact despre mama lui, Geta, Culiță se emoționează. S-a întâmplat acest lucru chiar și în timpul show-ului de la Kanal D.

Însă, de puține ori, atât Iancu cât și Culiță au vorbit despre tatăl lor. În urmă cu mai mulți ani, tatăl celor doi și-a lăsat familia în urma și a hotărât să plece de acasă. Bărbatul locuiește în alt oraș și lucrează în construcții.

Și-a crescut singură cei patru copii

Mama Geta a rămas singură și a fost nevoită să își crească singură cei patru copii, trecând prin momente cumplite după despărțirea de bărbat.

Tata a plecat de acasă, și nu s-a mai întors niciodată. Ne este dor de el, dar ținem legătura și ne mai vedem când putem! L-am sunat acum două luni, să văd ce mai face!

El în schimb, nu a pus mâna pe telefon deloc de atunci. Este trist, dureros, dar asta este…e tata și îl iubesc atât eu, cât și frații mei indiferent de atitudinea lui față de noi”, a povestit la un moment dat Iancu Sterp.

Geta a trecut prin momente complicate când soțul ei a plecat de acasă în urmă cu mai bine de șase ani, lăsând-o să crească singură cei patru copii pe care-i au împreună. Cu toate astea, femeia a făcut tot ce i-a stat în putere ca să fie și mama și tată pentru copiii ei.

Nu din cauza mea nu m-am măritat cu Nicolae, tatăl lui Iancu, eu mi-am dorit din tot sufletul meu acest lucru. Orice fată își dorește să fie mireasă când este tânără, l-am și iubit din toată inima.

A fost primul meu bărbat, și ultimul până în momentul de față, însă așa a fost. Am rămas însărcinată cu cel mare, am zis hai că facem nunta la anu, apoi că nu o mai facem și tot așa, am ajuns să am mai mulți copii.

Nu a fost nuntă și niciun act, decât dragoste sinceră… Așa că, să știți, de acum încolo să îmi spuneți Geta Gutiu. Pe copii îi cheamă ca pe tată-su, iar eu am rămas…”fată mare”, a mai spus Geta Gutiu, mama lui Culiță.

Culiță va deveni în curând tată

După despărțirea definită de Carmen de la Sălciua, Culiță Sterp și-a refăcut viața alături de Daniela Iliescu, iar lucrurile au evoluat mai rapid decât mulți s-ar fi așteptat. Relația lor pare că s-a închegat destul de bine, mai ales că iubita solistului este însărcinată.


Comentarii Facebook