Cristian Gog, senzatia de la Romanii au talent! Andi Moisescu: "E cel mai spectaculos act pe care l-am vazut" VIDEO


Mentalistul clujean, Cristian Gog, i-a uimit pe membrii juriului de la "Romanii au talent" si l-a facut pe Andi Moisescu sa exclame: "M-a lasat mut! Ma intreb daca el chiar exista sau doar mi s-a parut".

Cristian Gog a pus in scena un numar cu care a avut de multe ori succes: a indoit linguri si a citit gandurile juriului. El a trecut de preselectii cu trei de DA.

Clujeanul i-a cerut lui Andi Moisescu sa taie, la alegere, o bucata dintr-un ziar si lui Mihai Petre sa se gandeasca la un numar. Cei doi au ramas "masca" in momentul in care Cristian Gog a ghicit exact ce au facut, avand in doua plicuri cuvintele exacte de pe bucata de ziar si numarul la care s-a gandit Mihai Petre.

Indoirea lingurilor prin puterea gandurilor a fost de asemenea un numar de efect, impresionand juriul.

Andi Moisescu a declarat la final ca performanta lui Cristian Gog este remarcabila. "E cel mai spectaculos act pe care l-a vazut la Romanii au talent. M-a lasat mut! Ma intreb daca el chiar exista sau doar mi s-a parut", a spus realizatorul TV.

Andra a spus si ea un "DA" raspica, iar Mihai Petre a fost de acord: "Nu stiu daca mi-a controlat gandurile, dar spun si eu DA".

 

Vezi AICI cateva "magii" facute de Cristian Gog, la Polus Center, in cadrul evenimentului "Nepoti de Craciun". Mentalistul a ghicit numere, a indoit linguri si le-a facut jocuri clujenilor.

 

Video: ciulea.ro

Comentarii Facebook