Miercuri 24 Aprilie

Cristian Gog ar fi vrut sa faca un numar de ruleta ruseasca, dar a fost oprit de Pro TV


Cristian Gog nu ar fi dorit sa puna in scena numarul in care a "murit in direct", ci unul de ruleta ruseasca sau chiar sa nu mai apara in show.

"Nu am mai vrut sa urc pe scena in Finala. Oamenii de acasa trebuiau sa vada ceva, iar mie nu-mi iesise numarul la ultima repetitie. Eram tensionat. Am reusit sa ma adun. (...) Au fost ore groaznice. Nu stiam daca imi iese sau nu. Mai facusem o data asta in fata unor medici, dar atunci nu eram monitorizat EKG. Nu am vrut sa mai urc pe scena", a spus el intr-un interviu acordat Gandul.

Clujeanul a masrturisit ca asistenta si medicul de pe ambulanta, care au controlat EKG -ul, au fost reticenti. "Nu poti sa-i acuzi de ceva. E perfect normal ca cine vede asa ceva sa fie socat. Stiam si ca e posibil sa aiba ezitari atunci cand ii rog sa nu intervina daca sesizeaza ceva in neregula cu bataile inimii mele", a sous castigatorul.

"Ma bucur acum ca s-a intamplat asa. Ma gandisem la un numar de ruleta ruseasca, dar Pro TV-ul mi-a spus ca asa ceva nu este permis nici daca s-ar marca momentul cu un avertisment pe ecran", a spus Gog.

In legatura cu acuzatiile ca ar fi acut complici si ca a incercats a ii pacaleasca pe telespectatori, Gog a spus ca: "Dincolo de partea morala - sunt unii in domeniul meu care fac astfel de intelegeri - , am criterii peste care nu trec si nu voi trece niciodata. Vand iluzii, dar vreau sa o fac elegant. Sa fiu implinit! Niciodata nu o sa ma inteleg cu cineva pentru un rezultat", a spus Cristian. "Mai sunt si unii care spun ca ceea ce fac sunt trucuri ieftine, iar pentru ei am un singur mesaj: eu stiu ca publicul stie ca nu e real ceea ce fac. Daca as sustine ca tot ce fac e real, atunci le-as jigni tuturor inteligenta", a mai sustinut Cristian Gog.

 

Iluzionistul Leonard Iosefini: Gog a facut numere banale de magie, dar il laud. A facut show!

Comentarii Facebook