Cornel Patrichi îl atacă pe unul dintre jurații de la ”România Dansează”


Celebrul coregraf Cornel Patrichi l-a atacat dur pe actorul Mihai Bendeac, jurat al emisiunii ”România Dansează”, emisiune pentru care a fost și el luat în calcul pentru un post. Patrichi consideră că actorul strică emisiunea și ”urlă ca nebunul”.

"Cei de la «România Dansează» au plecat pe altă idee. Nu-mi pare deloc rău că nu sunt în juriu. Nu e vorba despre un concurs cât de cât serios. Au plecat pe comedie, pe parodie. Îmi plac glumele, îmi place băşcălia, dar făcute elegant, nu aşa, cu urlete. L-au luat pe CRBL, pe domnişoara de la operă, apoi s-au mai gândit puţin şi au zis «Hai să-l luăm pe Bendeac, să facem circ!». Şi circ a ieşit! Ceilalţi doi juraţi sunt destul de liniştiţi, dar ce face Bendeac duce efectiv spre circ, că ăsta e cuvântul cel mai potrivit", a explicat, pentru Ring, Cornel Patrichi.

Fostul coregraf s-a desprărțit cu scandal de amisiunea ”Dansez pentru tine”, unde deținea postul de jurat, și l-a atacat pe Mihai Petre, spunând că "nu e un tip foarte deştept" şi că "a transformat show-ul într-un concurs de dans sportiv".

Comentarii Facebook