„Contesa digitală” ia o decizie radicală, vrea să-și micșoreze sânii. Ana Morodan: „Dumnezeu mi-a dat multe”


Ana Morodan a luat o decizie radicală după ce a ajuns în impas. Așa numita „contesă digitală” se află la un singur pas de bisturiu și sala de operație. Influencerița are grave probleme de sănătate și a decis să-și micșoreze sânii. 

Blondina se plânge că are mari dureri de spate, de aceea va fi nevoită să recurgă la această procedură. 

Am sânii mari, cred că o să îi tai că au ajuns până la buric! Am o inteligență, însă, peste medie. Dumnezeu mi-a dat multe, dar nu și grație. Așa sunt eu reală - boschetă! Am mari probleme cu spatele din cauza sânilor. Fac masaj cu pietre de jad săptămânal. Sunt fan terapii care mă relaxează. Tocmai am fost numită bilă de către prietenul meu! Am luat și ceva kilograme!”,  a dezvăluit vedeta potrivit Click.

Luni seară, Ana Morodan a fost prezentă în cadrul unui eveniment de celebrează frumusețea „Beauty Elite Meet Up”, unde a făcut și o serie de dezvăluiri personale.

Ana Morodan este și una dintre multele persoane care s-au luptat ani de zile cu depresia, dar a reușit să depășească neagra perioadă din viața sa. Vedeta a apelat la sfaturile unui specialist pentru a se vindeca. 

Psihologul mi-a zis să merg la pădure în weekend să iau contact cu soarele mai mult. Dar singură nu merg, că mi-e frică. Nu mai sufăr de depresie însă”, a mai adăugat „contesa digitală”.

Comentarii Facebook