Connect-R a postat pe Facebook un mesaj NEAȘTEPTAT

 

Connect-R a postat pe Facebook un mesaj neașteptat, care i-a impresionat pe fani. A strâns rapid 15.000 de Like -uri.

 

Connect-R a postat o fotografie și mesajul: ”Iisus te iubeşte !!!”, recunosctător pentru succesl pe care îl are în ultima vreme.

 

Bravo Connect-r, deşi ai ajuns vedetă ai păstrat credinţa în Dumnezeu”, ”Nu ştiu cum se face, dar stilul tău de a fi e special! Eşti atât de simplu şi atât de diferit faţă de ceilalţi! Felicitări!”, ”Bv boss nu era de ajuns că mă strigă lumea Connect-R acum mai aflu că eşti si credincios, mai avem ceva în comun :)) ai inimă şi sânge de ţigan...bine mă omule...te pwp”, ”Eşti cel mai tare omule”, i-au scris fanii artistului.

 

Cântărețul îi este recunoscător lui Dumnezeu și pentru darul pe care l-a primit, vestea că va fi tătic.

 

Sunt primele săptămâni, primele simptome. Misha a făcut testul ”Barza” şi a ieşit pozitiv. Acum câteva zile a aflat că va deveni tată. Îşi dorea foarte mult un copil, chiar dacă nu a spus niciodată lucrul ăsta. Nu mi-a spus dacă vrea să fie fată sau băiat, e important să fie sănătos. Cu siguranţă urmează şi căsătoria pentru că Ştefan este un tip foarte responsabil. Nu l-am auzit vorbind despre asta, dar cred că nu şi-a revenit încă după vestea frumoasă. Este foarte fericit”, a declarat impresarul lui Connect-R, Emil Burloi, pentru click.ro.

 

Foto: Facebook

Comentarii Facebook