Concurs de lucrări în creion și petrecere de inaugurare la Pencil Bar(P)



Deschiderea oficială a barului Pencil, din data de 20.12.2013, le va oferi clujenilor ocazia de a participa la concursul We Draw History –expoziție de lucrări – picturi și schițe pe tema ,,Creion”. În aceeași zi va avea loc și prima petrecere din noul local, unde invitat va fi Darius – Skills Records.

Concursul are ca scop oferirea unui spațiu pentru artiști, un loc în care să se desfășoare, în care să comunice și să preia unii de la alții idei și păreri, dar și de a interacționa activ cu publicul. iubitorii de artă se pot înscrie înscrie la concurs trimițând o fotografie cu lucrarea lor până în data de 15.12.2013, la adresa de mail: pencilbar@yahoo.ro.

Primii 20 de participanți își vor expune lucrarea pentru a putea fi votată de clienții Pencil Barului. În urma votului clienților se vor desemna câștigătorii concursului, aceștia putând câștiga vouchere în valoare de 300 lei pentru petrecerea organizată cu ocazia inaugurării barului Pencil.

Iubitorii de artă sunt invitați în data de 20.12.2013 la Pencil Bar, strada Ion Rațiu,nr.2 să își susțină lucrarea preferată, fiecare vot transformându-se într-o cafea/ceai din partea casei.

Știința, literatura, arta, matematica, poezia, desenul, formula, versul, schița... Toate au, mai mult sau mai puțin, la bază, același lucru: creionul. Toate lucrurile mari încep de la o idee, de la o schiță, de la un vis, de la o mină de creion care lasă urme pe hârtii și care, în final, ajunge să scrie o întreagă istorie. Acesta este conceptul care a ajuns să îndeplinească un vis și de aici, numele de Pencil.

Totul a început cu o petrecere sub numele de Pencil Party și iată că acum deschidem un bar sub același nume. Dorim ca Pencil să fie mai mult decât un bar, îl vrem un prieten, un laitmotiv, un brand. Dorim ca el să scrie istorie”, spun proprietarii localului.

Comentarii Facebook