Concertul trupei Annihilator, anulat la Cluj. Rockerii, ACUZAȚI că erau pe ”interzise” și au spart uși la Cluj Arena



Concertul Annihilator a fost anulat la Cluj, după ce rockerii au fumat, băut și consumat substanțe interzise și au distrus bunuri la Cluj Arena. 

Concertul trebuia să aibă loc la Form Space, dar organizatorii au anulat totul după ce a izbucnit acest scandal. 

Cu părere de rău, suntem nevoiți să vă anunțăm faptul că reprezentația trupei Annihilator programată în cursul zilei de astăzi a fost anulată din motive obiective, care țin de trupă. Se va ține concertul trupei programate să cânte în deschidere, și anume Magnetic, intrarea devenind liberă. Banii dați pe bilet vor fi restituiți de iaBilet. ro automat, în cel mai scurt timp. Nu e nevoie să îi contactați, procesul fiind automat. Ne pare rău și ne vedem cu ocaziile următoare!”, au transmis, sec, cei de la Form Space.

Ulterior s-a aflat că trupa Annihilator a făcut scandal monstru la Cluj Arena. ”Decizia de a opri concertul a fost luată de organizatori. Am atras atenția că membrii trupei erau morți de beți, consumau substanțe interzise. În plus, s-au spart uși, s-au aruncat cu sticle pe jos. Mai mult, s-a fumat în locuri interzise. După ce am atras atenția, au venit patronii de la club, am avut o discuție, dar nu noi am decis anularea concertului”, au declarat reprezentanții Cluj Arena, conform monitorulcj.ro.

Chitaristul Jeff Waters a scris pe Facebook că totul este o invenție și că ei nu au consumat băutură sau droguri. ”Am avut un show senzațional la București, dar după ce am ajuns la Cluj proprietarul localului (nu promotorul), din anumite motive, a transmis trupei, echipei noastre și celei locale să plece, a concediat echipa locală și a anulat show -ul… deși biletele erau vândute aproape în totalitate. (...) Niciun membru al trupei sau din echipa noastră nu a bput sau fumat… Sună a scuză pentru mine! Formația Annihilator a fost anunțată că show -ul s-a anulat și am plecat”, a precizat Jeff Waters.

Cei de la Form Space stau în chirie la Cluj Arena și trebuie să respecte regulile ”casei” și nu pot ieși din cuvântul conducerii.

Organizatorii au primit reproșuri de la fani că nu au rezolvat amiabil situația pentru a nu-i pune pe plătitorii de bilete în situația de a afla că show -ul este anulat cu patru ore înainte de start.


Comentarii Facebook