Concertele MARIA NAZIONALE se amână pentru luna octombrie

 

Concertele artistei italiene de muzică pop Maria Nazionale se amână.

 

Artista ar fi trebuit să cânte în 13 mai - la Sala Palatului din Bucureşti şi 15 mai - la Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj-Napoca se amână pentru luna octombrie 2014, astfel: 2 octombrie la Bucureşti şi 4 octombrie la Cluj-Napoca.

 

Din cauza unor motive independente, organizatorii au fost nevoiţi să modifice datele celor două concerte din România, însă îşi menţin promisiunea unor spectacole pline de emoţie în toamna acestui an.

 

Sunt foarte încântată să ajung anul acesta pentru prima dată în România. Chiar dacă nu vom reuşi să ne întâlnim în luna mai, cu siguranţă ne vom vedea în octombrie la Bucureşti şi Cluj-Napoca, pentru un concert plin de emoţie. Ne vedem în toamnă”, a declarat Maria Nazionale.

 

Biletele vândute pentru concertele din 13 mai – Bucureşti şi 15 mai – Cluj-Napoca vor rămâne valabile pentru concertele din toamnă din datele de 2 octombrie - Bucureşti şi 4 octombrie – Cluj-Napoca. 

 

Persoanele care doresc să recupereze contravaloarea biletelor sunt rugate să se adreseze în perioada 8 mai - 7 iunie 2014 punctelor de vânzare Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti), sediul Amprenta Advertising, Iulius Mall Cluj sau Polus Center Cluj de unde au achiziţionat tichetele, iar în cazul celor achiziţionate online să trimită o solicitare la adresa contact@eventim.ro şi să returneze biletele în original până la data limită la birourile Eventim.

Comentarii Facebook