Concerte și activități pentru clujeni pe ”Scena Urbană” de la Grădina Botanică


Grădina botanică ”Alexandru Borza” din Cluj-Napoca își deschide porțile în acest weekend pentru o serie de concerte, activităţi pentru copii, tururi ghidate, demonstraţii de arte marţiale, piese de teatru de păpuşi și vânători de comori, în cadrul evenimentului ”Scena Urbană - Scena Grădinii Botanice”.

Evenimentul, defășurat în perioada 13-15 septembrie, va avea ca scop exemplificarea potenţialului cultural şi educaţional al spaţiilor urbane slab valorificate, cu readucerea acestora pe harta obiectivelor cultural-active ale Clujului.

”Spaţii adormite, intrate în rutină sau uneori căzute din graţiile trecătorilor grăbiţi, vor fi trezite. Fiecare dintre ele spune o poveste. O ascultăm şi o repovestim, o punem în scenă pentru ca spaţiul să prindă viaţă, iar trecătorii să se oprească şi să intre în jocul lui”, spun organizatorii evenimentului.

Primul eveniment Scena Urbană a avut loc în octombrie 2012 și a purtat numele de ”Scena Cetății”, eveniment la care au partipat peste 2.000 de persoane.

Iată care este programul integral:

 

 

Comentarii Facebook