Concerte in Piata Muzeului! Magda Puskas canta vineri, iar pe cladiri vor fi proiectate imagini


Doua seri de concerte ii asteapta pe clujeni vineri si sambata, in Piata Muzeului. In prima seara va concerta Magda Puskas, cand va fi organizata si o proiectie de imagini pe cladirile vechi.

"Vineri, 26 august 2011, Primaria prezinta un spectacol inedit de muzica si imagine. In deschidere vor canta Teodora Iacob & Eufonia String Quartet, dupa care Magda Puskas va sustine un concert de muzica folk. Ineditul serii vor fi imaginile acompaniate de muzica ce vor fi proiectate pe cladirile din piata. “Sound meets light" este un proiect audio-vizual prezentat de Join Ventures & Magda", a declarat purtatorul de cuvant al Primariei Cluj-Napoca, Oana Buzatu.

Sambata seara, vor avea loc trei momente muzicale prezentate de Rares Bagyo si Madalina Ghiran, Liviu Bocaniala & Band si Ioan Onisor & Ionut Mangu. Spectatorii vor asista la demonstratii de tango argentinian, sustinute de cluburile Profumo di tango si Tango Caliente.

Evenimentul din acest weekend este organizat de catre Primaria Cluj-Napoca in parteneriat cu club Gazette. Sponsorii evenimentului sunt Farmec SA si Coral SA.

Comentarii Facebook