Abonament transmisibil: 120 minute de solar VERTICAL- 65 lei in loc de 120 lei! Bonus: electrostimulare, vopsit gene, masca hidratanta! (P)

Vreti un bronz de vedeta de cinema? Acum puteti obtine un abonament cu 120 de minute la solar vertical la doar 65 de lei. Abonamentul este transmisibil, asa ca il puteti da si altcuiva. Reducerea este oferita de Red Deal.

 

Oferta include:
- Abonament transmisibil (2-4 persoane) - 120 minute de solar VERTICAL la  Alessandra Beauty.


BONUS:
- 2 sedinte de electrostimulare
- 2 vopsit gene
- 2 masti pentru regenerare si hidratare dupa expunerea la soare

Bronzarea la solar difera de bronzarea naturala prin timpul de expunere si prin modalitatea de control a razelor UV, tocmai pentru a reduce pericolul de provocare a arsurilor. Bronzatul la solar permite o expunere completa, iar rezultatul este un bronz mai auriu, mai uniform. In plus s-a constatat ca expunerea la razele UV controlate are un efect pozitiv si asupra psihicului uman: reduce starile depresive, elimina stresul, relaxeaza si actioneaza asupra bunei dispozitii. Expunerea la solar trebuie facuta repetitiv, la intervale mici de timp. Se incepe cu sedinte de 5-6 minute si se ajunge la 10-12 minute, dupa cateva saptamani. Cabinele Spray Sunless ofera o alternativa mai rapida decat sistemele manuale, oferind totodata o intimitate mai mare, nefiind necesara asistarea de catre un specialist. Solariile verticale sunt recomandate intrucat nu veti intra in contact cu zone atinse de alte persoane.

Beneficiile bronzarii la solar:
- ajuta la fixarea calciului in organism si la formarea vitaminei D3 care previne osteoporoza
- intareste sistemul imunitar
- regleaza metabolismul
- boli de piele precum acneea, psoriazisul sau neurodermatitele sunt tratate cu succes cu ajutorul razelor UV
- rezultatul este o piele frumoasa si catifelata

Sfaturi atunci cand mergeti la solar:
- inainte de a merge la solar este recomandat sa faceti un dus pentru a indeparta orice produs cosmetic si sa va scoateti bijuteriile
-  tineti ochii inchisi si purtati ochelari de protectie pe toata durata expunerii
- zonele mai sensibile ale pielii, alunitele si petele cu un pigment mai pronuntat trebuie acoperite cu crema protectoare
- dupa expunere pielea trebuie hidratata cu un lapte de corp.

Oferta de reducere pentru abonamentul transmisibil o gasiti pe www.reddeal.ro.

Comentarii Facebook