Concert SURPRIZĂ la Cluj! Electric Castle îl aduce pe Netsky la Ghibstock, iar banii de pe bilete merg spre o cauză nobilă


Cea de-a zecea ediție a festivalului din curtea școlii, Ghibstock, organizat în curtea liceului Onisifor Ghibu din Cluj-Napoca, are loc în acest final de săptămână,  în 17 și 18 mai.

CTC (Deliric, Doc, Vlad Dobrescu & DJ Nasa),  The Kryptonite Sparks, DJ Shiver, Cred ca sunt Extraterestrud, Argatu & Moș Martin, Cardinal, dar și mulți alții, vor face curtea școlii să vibreze, pe scena principală. În grădina liceului, la Silent Garden, petrecerea se pune pe mute, dar vine în două variante – drum and bass și techno. Cea de-a treia scenă este dedicată, în premieră, trupelor locale, care vor cânta acustic. Realizată în parteneriat cu Electric Castle, cea de-a 4-a scenă va transforma complet spațiul din spatele sălii de sport. 

Însă, cel mai impresionat show este un concert surpriză al celebrului DJ și producător Netsky, care va avea loc vineri seară, de la ora 20.30. Concertul a fost făcut posibil în urma unei colaborări dintre organizatorii Ghibstock și Electric Castle.

Biletele sunt disponibile la intrare și toți banii vor merge către o cauză nobilă.

Pentru mai multe informații despre festival și despre artiștii care vor urca pe scenă, intrați AICI.

Comentarii Facebook