Duminica 29 Ianuarie

Concert Smiley și multe surprize pentru femei la Iulius Mall


Iulius Mall a pregătit pentru clujeni şi nu numai evenimente care celebrează frumuseţea. În aşteptarea primăverii, clienţii Iulius Mall vor fi răsplătiţi cu premii de alint, vor participa la prezentări de modă ale brandurilor îndrăgite, iar marele cadou pentru doamne şi domnişoare va fi concertul îndrăgitului artist Smiley.

În primele zece zile ale lunii martie, Iulius Mall sărbătoreşte femeia prin evenimentele organizate în cadrul campaniei „Prinţesă de ziua ta!”. Pe 10 martie 2013, de la ora 18.00, unul dintre cei mai iubiţi artişti ai momentului, Smiley, va încânta publicul feminin cu cele mai frumoase melodii de dragoste. Momentul muzical va fi completat cu Spring Fashion Show, prezentări de modă cu noile colecţii ale brandurilor din Iulius Mall.

Surprizele încep de pe 8 şi 9 martie, când vor fi organizate sesiuni gratuite de make-up şi hairstyling ale artiştilor de la salonul din incinta mall-ului şi spectacole dansante. De Ziua Femeii, cavalerii se vor asigura că fiecare doamnă şi domnişoară va primi o floare de primăvară, oferită de Iulius Mall.

De pe 1 martie până pe 10 martie, Iulius Mall îi răsplăteşte pe pasionaţii de shopping cu premii care să le sporească frumuseţea. Zilnic, primii 100 de clienţi care fac cumpărături de minimum 100 de lei vor primi surprize instant. Toţi cei care prezintă bonurile valorice, care cumulat depăşesc acest cuantum, la Centrele Info din Iulius Mall, vor participa la tombola primăverii. Zilnic, prin tragere la sorţi, cel mai norocos cumpărător va primi un pachet de răsfăţ, care cuprinde o zi petrecută la salon, un abonament VIP la World Class Health Academy şi cosmetice.

În perioada 28 februarie – 1 martie 2013, la Iulius Mall Cluj se caută un super model. Agenţia Boommodels este decisă să găsească cele mai frumoase fete şi cei mai arătoşi băieţi, în cadrul castingului desfăşurat la Iulius Mall. Sunt aşteptaţi toţi tinerii cu vârstă între 14 şi 27 de ani, caracterizaţi prin înfăţişare plăcută, carismă şi seriozitate, având ca miză o carieră de succes pe podiumurile naţionale şi internaţionale. Şanse sporite pentru a deveni modele au fetele cu înălţimea de peste 1,70 metri şi băieţii cu înălţimea de peste 1,80 metri. În cele două zile de desfăşurare a evenimentului se vor organiza şi prezentări de modă cu noile colecţii ale brandurilor din Iulius Mall.

Şi prichindeii vor avea motive de bucurie la Iulius Mall. Vineri şi sâmbătă, pe 1 şi 2 martie, în intervalul orar 12.00 - 18.00, în zona KidsLand, Iulius Mall îi invită pe cei mici să transforme joaca în mici opere de artă prin intermediul atelierelor creative de aplicare a cristalelor.

Iulius Mall îi aşteaptă pe ardeleni să se bucure de evenimentele dedicate începutului primăverii şi să aleagă daruri inspirate pentru persoanele dragi din viaţa lor!

Comentarii Facebook