Concert Roxette! Vezi programul și cum se face accesul la concertul din 19 iulie


Trupa suedeza Roxette va susține un concert în 19 iulie pe Cluj Arena.

Pentru evenimentul de joi, accesul în Cluj Arena se va face începând cu ora 17:00, iar primul concert din deschidere, susținut de Les Elephants Bizarres, va începe în jurul orei 19:15. Grimus, cea de-a doua trupă din program, va urca pe scena în jurul orei 20:00, urmată de cei de la Roxette.

În incinta Cluj Arena nu va fi permis accesul cu sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml și deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve sau alte alimente, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanțuri, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil) sau aparate de înregistrare audio-video. De asemenea, în caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat sa-si aducă pelerine de ploaie”, anunță organizatorii.

Biletele pentru concert mai pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta, precum si de la casele de bilete ale stadionului Cluj Arena de unde vor putea fi cumparate și în ziua evenimentului, în limita disponibilității. Copiii sub 10 ani vor avea acces gratuit la acest eveniment, oferta fiind valabila exclusiv pentru categoria Gazon, in limita capacitatii acestei zone.
 
Roxette a cerut la Cluj bere, sarmale și mămăliguță

Comentarii Facebook