Concert cu 60 de muzicieni la Biserica Reformata din Cluj, in 23 iulie


Clujenii sunt invitati la un concert de muzica de camera, ce va fi organizat in 23 iulie, de la ora 19, la Biserica Reformata din Cluj-Napoca. Evenimentul este pus la cale de Fundatia Jubilate.

Concertul va fi sustinut de 60 de muzicieni din Romania si strainatate, care vor pregati cateva lucrari ale compozitorului J.S. Bach. Din 18 iulie si pana in ziua concertului, muzicienii vor participa si la un curs organizat de fundatia Jubilate.

Pe langa concertul de la Cluj, din 23 iulie, muzicienii vor canta si la Timisoara, in 24 iulie, si la Bucuresti, in 25 iulie.

Organizatorii concertului de la Cluj se asteapta la un public numeros, aproximativ 500 de oameni, care isi pot cumpara biletele in fiecare zi intre orele 14.00 - 18.00, de la Biserica Reformata. Un bilet la recitalul de vineri, 23 iulie, costa 20 de lei.

In 20 iulie, la Biserica Reformata, de pe strada Mihail Kogalniceanu, de la ora 19.00, si in 21 iulie la Muzeul Etnografic, de pe strada Memorandumului, nr. 21, de la ora 19, muzicienii vor sustine doua recitaluri care vor cuprinde lucrari de Bach, Haydn, Khachaturian, Rachmaninov si Pascuzzi, iar intrarea va fi libera.

Comentarii Facebook